ADANA’NIN METRELİK BORU KEBABI İLGİ GÖRÜYOR

Genel,Uğur Aydın
Uğur Aydın

Adana’da kaburga etinin ‘zırh’ diye tabir edilen büyük bıçakla çekilmesinin ardından şiş yerine kare şeklindeki boruda pişirilmesiyle hazırlanan ‘metrelik Adana boru kebabı’, büyük ilgi görüyor.

ADANA, Adana’da kaburga etinden yapılan boru kebabı büyük ilgi görüyor. Bu lezzeti tatmak için Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından bir çok kişi kente geliyor.

Adana’da kaburga etinin ‘zırh’ diye tabir edilen büyük bıçakla çekilmesinin ardından şiş yerine kare şeklindeki boruda pişirilmesiyle hazırlanan ‘metrelik Adana boru kebabı’, büyük ilgi görüyor.

Tags :
uğur aydın
Share This :

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güncel Haberler

Kategoriler

Benimle İletişime Geçin
tr_TRTurkish